parodontologija

PARADONTOLOGIJA

Sačuvajte svoje zube dok nije prekasno

Parodontološki pregled je jednostavan i nadasve bezbolan. Sastoji se od pregleda parodontološkom sondom (graduiranom) u kojoj se procjenjuje stanje gingive i mjeri dubina džepova, najčešće u kombinaciji sa RTG slikom svih zuba (ortopantomogram). Parodontolog će sa pacijentom raspraviti i njegove rizične faktore (pušenje, lijekovi, genetika i sl.). Ukoliko smatra potrebnim, napraviti će i dodatne testove koji su nam danas na raspolaganju.

Pročitajte više
implantologija

IMPLANTOLOGIJA

Rješenja za sve oblike bezubosti

Implantologija je dio suvremene kliničke dentalne medicine koja pruža rješenja za sve oblike nedostatka zuba – od nedostatka jednog zuba do nedostatka svih zubi. Uspješnost implantološke terapije (oseointegracija) je između 95% do 100% i predstavlja jednu od najsigurnijih terapija u stomatologiji. Uz pravilnu oralnu higijenu i redovite posjete stomatologu implantati vam mogu trajati doživotno. Dentalni implantati povećat će kvalitetu vašeg života.

Pročitajte više
protetika

PROTETIKA

Nadomještanje zuba te poboljšanje funkcije i izgleda prirodnih zubi

Nadomještanje izgubljenih zuba te poboljšanje funkcije i izgleda prirodnih zuba glavni su ciljevi stomatološke protetike. Suvremena dentalna medicina nudi rješenja koja omogućuju svakome dolazak do lijepog osmijeha. Stomatološka protetika je stomatološka disciplina koja se bavi nadoknađivanjem izgubljenih zubi, krunicama, mostovima, te potpunim ili djelomičnim protezama. Dijelimo ju na fiksnu, mobilnu i kombiniranu protetiku.

Pročitajte više